Over Ons

Hier vertellen wij iets over ons team.

Iets over Ons!

Peter Jansen - Oprichter

iets

Potbakkersbedrijf ‘de Ram’ was mijn eerste werkgever. Hier werkte ook mijn ooms. Na een week wist ik dat dit niet mijn toekomst was. Mijn tweede werkgever was ‘Wasserij van Hofwegen’ in Oosterbeek, waar ik als bijrijder was aangenomen. Ook deze functie bleek niet bij mij te passen. Daarna kwam het werk meer richting mijn passie, toen ik ging werken bij de VAVI. Dat staat voor Vol Automatische Vernis Inrichting. Mijn taak was hier machine bediende. Ik mocht hier veel doen, ook in de ontwikkeling van een proces. Na hier meerdere malen ontslag te hebben gehad en weer terug gevraagd te worden, heb ik besloten dat ook dit niet mijn juiste keuze was. Ik kwam toen bij de eerste werkgever in de verwarmingstechniek, namelijk ‘Warmte Techniek Arnhem’. Bij dit bedrijf heb ik mijn kennis, in de toen nog, dikwandige installaties mogen ontwikkelen. Hier heb ik het vak geleerd.

over

Ik ben toen gaan werken bij een werkgever in Oosterbeek, Berendsen en van omme. Dit was een vooraanstaand verwarmingsbedrijf in de omgeving. Hier heb ik kennis gemaakt met de centrale verwarming en me opgewerkt tot 1e monteur. Na een aantal jaren voor dit bedrijf te hebben gewerkt ben ik gaan werken als lasser in de polder. In de jaren 70 was overal crisis in de bouw, en heb ik gewerkt in Elst bij ‘Dalhuizen’. Door deze crisis heb ik dit bedrijf moeten verlaten. De weg naar de Service was ‘de Gaswacht’ in Ede. Een regionaal service bedrijf waar ik erg veel heb mogen leren en mezelf heb mogen ontwikkelen. In 1996 zag ik de mogelijkheid om een bedrijf voor mijzelf te starten. Deze mogelijkheid heb ik met beide handen aangegrepen. Met veel steun van mensen om mij heen ben ik mijn bedrijf gestart. Langzaam heb ik het uit

ons!

kunnen breiden met veel inzet van de mensen die ik graag wil benoemen. Mijn broer Riny Jansen is 1e mede- eigenaar geworden. Mijn zoon Erwin Jansen is 2e mede- eigenaar. Ons 1e personeelslid was mijn broer Gerrit Jansen. Hierna kwam mijn (helaas inmiddels overleden) broer Willem Jansen bij ons werken. Mijn neef Niels Bisseling is ons 3e personeelslid, waarna ons 4e personeelslid Koos Valkenier bij ons kwam werken. Inmiddels hebben we met zijn allen bereikt dat ons bedrijf al 25 jaar bestaat. In de komende jaren zal mijn zoon Erwin de bedrijfsvoering verder voortzetten en doorgaan met de service die u van ons gewend bent.

Ons Team!

Peter Jansen

Mede- eigenaar van SOP Jansen

Al 25 jaar actief in het bedrijf. Verzorgd de bedrijfsvoering en is verantwoordelijk voor de af montage van de badkamers en het verschillende service werk.

Erwin Jansen

Mede- eigenaar van SOP Jansen

Al 22 jaar actief in het bedrijf. Is mede verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Een van onze badkamer specialisten.

Riny Jansen

Mede- eigenaar van SOP jansen

Al 24 jaar actief in het bedrijf. Is verantwoordelijk voor service en installatie van CV installaties. Verzorgd het installatie werk voor badkamers.

Gert Jansen

Allround

Is al 21 jaar allround actief in het bedrijf. Verzorgd de materialen. Helpende hand bij degene die het nodig heeft in het bedrijf.

Niels Bisseling

Badkamer specialist

Is al 4 jaar actief in het bedrijf. Is verantwoordelijk voor de bouw gerelateerde werkzaamheden. Een van onze badkamer specialisten.

Koos Valkenier

Service en installatie

Is al 2 jaar actief in het bedrijf. Is verantwoordelijk voor service en installatie van CV installaties. Verzorgd het installatie werk voor badkamers.