Enkele van de door ons gerealiseerde sanitaire ruimtes.
Laaste update
30-1-2010


Badkamers te Herveld
De opdracht was om twee volwaardige en stijlvolle badkamers te creëren voor gasten en onszelf. Vanaf een schetsontwerp hebben wij samen met de firma Jansen onze ideeën verder vormgegeven. Erwin, Gert, Riny en Peter zijn in staat gebleken om aan onze verwachtingen mbt strakke lijnen en hoog afwerkingniveau te voldoen. Het samenspel van vraag naar realisatie verliep uiterst soepel en heeft geleid tot een resultaat welke gezien mag worden! Bedankt voor de prettige samenwerking in dit traject.
Erik en Annet Boekelman

Wij danken de Familie Mulder voor hun opracht.

In een jaren 30 huis hebben we al het leidingwerk voor de sanitaire voorziening en CV installatie geheel vernieuwd.
Tevens hebben we de sanitaire ruimtes vernieuwd in de stijl van het huis. Klik op de knop foto, s om het geheel nader te bekijken.


Wij danken het Fysio Team Renkum voor het vetrouwen in deze opdracht.

Het maken van voldoende ruimte voor sport-toestellen en douche-gelegenheden.


Wij danken Margo en Mario voor hun vertrouwen en de prettige tijd die wij met hun hebben mogen doormaken.

Deze badkamer is ruim van opzet ongeveer 12 vierkante meter vloeropervakte. Zeer geschikt om een Villeroy Boch WHIRLPOOL en een Hupe Manga 5000 DOUCHECABINE te plaatsen wat in deze ruimte er goed tot zijn recht komt.

Wij danken mevrouw en meneer Oosterlee voor hun opdracht en hopen dat u nog lang plezier mag hebben van u mooie badkamer.

Deze badkamer is gemaakt voor mensen die wat op leeftijd zijn de ruimte is ergonomisch een grote inloopdouche met een desing douchewand van Hupe, de vloer is nagenoeg gelijkvloers zodat er geen obstakel aanwezig is.
Wij danken Mariska voor haar opdracht en hopen dat jullie nog lan plezier mogen hebben van deze ruimte.

De ruimte was een slaapkamer waar een schoorsteen in stond de CV combiketel is naar de zolder verplaats en er is een badkamer gemaakt in deze ruimte. Het resultaal kunt u zien aan de hand van de afgebeelde foto,s

Wij danken Rene en Renate voor hun opdracht en vooral hun goede zorgen. Wij hopen dat jullie lang plezier mogen hebben van jullie mooie badkamer.

De ruimte is vergroot door het douchegedeelte in een bestaandekast te maken. 


Wij danken de familie Visser voor de prettige manier van samen werken en wensen hun veel woongenot.

Dit project hebben we meerdere werkzaamheden uitgevoerd en het uitgangspunt was zoveel mogelijk aanpassen aan de oude situatie om zo de karakteristiek van het huis te bewaren. Dit was een wens van de bewoners. De CV installatie is ook zoveel mogelijk in takt gebleven om dat de oude radiatoren een bepalende factor hadden in het huis. Condenswater en water van de wasmachine worden beide afgepomt om dat deze onder het niveau van de riolering liggen.Wij danken de familie Peelen voor hun opdracht.
Wij hopen dat de famile nog jaren plezier mag beleven van deze mooie badkamer.

In deze badkamer hebben wij alle ruimte gekregen om onze creative mogelijkeheden te benutten.